KIERRÄTYSBETONIN VASTAANOTTO TURUSSA

Soita meille – palvelemme sinua mielellämme!

Recikla Oy panostaa kestävään kehitykseen valmistamalla ympäristöystävällistä, kierrätysbetonista tehtyä betonimursketta. Otamme vastaan esimerkiksi rakennustyömaiden, purkukohteiden ja betoniteollisuuden tiili-, asfaltti- ja betonijätettä. Tarjoamaamme ympäristöystävällistä betonimursketta voidaan hyödyntää useissa erilaisissa maanrakennuskohteissa.


Kaikki työntekijämme ovat kierrätysbetonin valmistuksen ammattilaisia. Meillä on kattava tietotaito betonin ja kiviaineksen ammattimaisesta kierrätyksestä. Voit siis kääntyä puoleemme luottavaisin mielin. Kerromme mielellämme, minkälaisia kustannus- ja ympäristöetuja betonin ja kiviaineksen kierrätys voi tarjota. Yhdessä voimme löytää kestävämpiä rakennusmateriaaliratkaisuja sekä panostaa ympäristöystävällisiin valintoihin! Toimimme Turun talousalueella.

Kierrätysbetonin vastaanotto

Yrityksemme vastaanottaa kierrätettävää betonia sekä tiiltä ja asfalttia Turun talousalueelta. Lajittelemme kierrätysbetonin eri kategorioihin materiaalisisällön ja koon perusteella. Kierrätykseen kelpaavaa tiiltä ovat esimerkiksi poltetut tiilet, kalkkihiekkatiilet sekä kattotiilet. Pystymme hyödyntämään myös puhtaan asfaltin uuden asfaltin raaka-aineena. 


Kierrätykseen tuotava betoni tai muu kiviaines ei saa sisältää haitta-aineita. Haitallisia aineita, esimerkiksi öljyä, sisältävät tuotteet pitää testata, ja epäpuhtauksia, kuten eristeitä, sisältävät tuotteet ovat aina loppusijoitettavaa jätettä. Jos olet epävarma tiilen, asfaltin tai betonin sisällöstä, kannattaa ottaa yhteyttä ennen kuin tuot kuorman meille.


Kerromme lisää vastaanottoehdoista ja jätteiden luokituksesta! Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai sivustolta löytyvällä lomakkeella.

Betonimurskeen myynti

Voit käyttää yrityksemme myymää betonimursketta mitä erilaisimmissa maanrakennusurakoissa, esimerkiksi kantavana tai jakavana kerroksena tai erilaisissa täyttörakenteissa. Betonimurskeella voidaan korvata kiviaines myös uusien betonituotteiden valmistuksessa.


Ympäristöystävällisemmän rakentamisen asialla

Me panostamme kestävään kehitykseen. Betonituotteiden valmistuksesta ja purkukohteista kertyvän betonijätteen kustannustehokas murskaaminen ja kierrättäminen säästää ympäristöä. Käytämme seulontatekniikkaa, jonka ansiosta pystymme valmistamaan erisuuruisia raekokoja.


Kysy lisää – annamme mielellämme lisätietoja betonimurskeen käyttötarkoituksista. Toimimme Turun alueella.